Waoo banker Google i finalen

Den bedste trådløse løsning til hjemmene kommer fra Danmarks tredjestørste internetleverandør, der tirsdag aften blev kåret i London.

Konfettien regnede ned, da Waoos administrerende direktør, Jørgen Stensgaard (til venstre), sammen med sin tyrkiske samarbejdspartner AirTies modtog prisen for den bedste trådløse løsning til hjemmene i London. Foto: WiFi Now Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmarks tredjestørste internetleverandør, Waoo, vandt tirsdag aften over internetgiganten Google om at levere den bedste trådløse løsning til hjemmene.

Det skere på den internationale konference Wi-Fi Now i London, hvor Waoo, der ejes af seks danske energiselskaber og samtidig er landets fjerdestørste TV-leverandør, vandt med sit »Smart WiFi«-koncept, der er udviklet i samarbejde med firmaet AirTies.

Juryen gav topkarakter til Waoo ud fra anvendelsen af avanceret teknologi, design, prisniveau og vækstpotentiale. Waoo har sat sig for at bidrage aktivt til at sikre, at den trådløse dækning i hjemmene er så god, som den kan blive, og er derfor begyndt at sælge signalforstærkere og tilbyde hjælp à la »Peter fra L'Easy« til at få alt til at fungere bedst muligt.

»Megastolte«

Waoos administrerende direktør, Jørgen Stensgaard, er selvsagt en glad mand.

»Vi er da megastolte over, at vi slog Google, som jo bruger midler i en helt anderledes størrelse og har andre muskler, når de f.eks. har 1.500 til at teste deres produkt,« siger han til Berlingske.

Han modtog hæderen - et diplom og en statuette - på scenen sammen med en repræsentant fra tyrkiske AirTies, mens konfettien dalede ned.

Waoo ændrede 3. oktober siden sine produkter, så de trådløse netforbedringer er en del af tre af de fire nye pakker.

Stor interesse

»Modtagelsen hos kunderne er rigtigt positiv. De første to uger efter lanceringen har vi haft tre gange så stor trafik på Waoo.dk som under en normal kampagne, og flertallet vælger faktisk de store produkter med den trådløse løsning i, så lige nu har vi armene i vejret,« siger Jørgen Stensgaard.

Den største udfordring er at sætte den trådløse dækning rigtigt op, så på baggrund af kundeforslag har Waoo nu produceret en video, som fortæller, hvordan man gør det rigtigt.

Waoo er også nomineret i kategorien bedste trådløse leverandør. Her afsløres prisvinderen torsdag.

Waoo, som har været på markedet siden 2010, leverer i dag Internet til 280.000 husstande. Omkring halvdelen af dem køber også TV gennem Waoo.