Walkmanen lever fortsat

|KORT NYT:| Sonys Walkman er ingenlunde død. Tværtimod lever den dims, der gjorde musikken mobil, i bedste velgående og kommer nu i - endnu - en ny udgave.

Sonys nyeste bud på en Walkman, som også kan afspille film. Foto: Sony Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Sony er klar med en ny serie Walkman S750 med både video- og MP3-afspiller, digital støjreduktion og 50 timers batterilevetid. Den nye serie er blot 7,2 millimeter tyk, og Sony lover, at de medfølgende hovedtelefoner nedbringer omgivende støj med 98 procent, så man til fulde er i stand til at nyde lyden af musikken eller filmen. Man kan sågar skrue ned for sangen, så man selv kan synge med, eller - hvis det kniber med at høre, hvad sangeren synger - afspille en bestemt passage igen og igen og i et lavere tempo, så man kan lytte teksten af.


Den medfølgende software gør det muligt at trække og slippe filer mellem PCen og Walkmanen, ligesom HD-filer i AVCHD-kvalitet automatisk konverteres til afspilleren, hvis PCen har Windows 7 som styresystem.

Skærmen er to tommer stor, og man kan selv vælge baggrundsbillede.

Walkman S750 kommer i handelen til oktober og koster fra 1.150 kroner og opefter, afhængigt af størrelsen på den indbyggede harddisk. Th.