Wal-Mart lander som ventet og går efter mere indtjening online

Den amerikanske detailgigant Wal-Mart kom ud af det sidste kvartal af 2016/17 med en indtjening per aktie på 1,30 dollar, hvilket er en smule over det ventede på 1,29 dollar ifølge Bloomberg News.

Arkivfoto: Den amerikanske detailgigant Wal-Mart kom ud af det sidste kvartal af 2016/17 med en indtjening per aktie på 1,30 dollar, hvilket er en smule over det ventede på 1,29 dollar ifølge Bloomberg News. Fold sammen
Læs mere
Foto: FREDERIC J. BROWN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Samtidig steg detailkædens onlinesalg for tredje kvartal i træk, og dermed går koncernen i den retning, der er planlagt.

»Vi bevæger os hastigt ind i en mere digital verden, siger Wal-Marts administrerende direktør«, Doug McMillon, i en kommentar til regnskabet ifølge Bloomberg.

Onlinesalget steg med 29 pct. i kvartalet, der løb til og med januar 2017. Det sammenlignelige salg steg i samme kvartal med 1,8 pct. mod ventede 1,3 pct.

Wal-Mart forsøger at udfordre Amazon.com på onlinemarkedet. Og efter at have udvidet med e-selskabet Jet.com, har detailgiganten købt Shoebuy.com samt Moosejaw, der laver udendørstøj.

Wal-Mart venter i første kvartal af 2017/18 en indtjening per aktie på 0,90-1,00 dollar mod ventede 0,96 dollar.