Volvo dropper passagersædet til fordel for vild luksus

Volvo går benhårdt efter direktionsbilerne med ny luksusudgave af XC90, der dropper passagersædet til fordel for benplads, tv og hemmelige opbevaringsrum. Se billederne her.

Volvo går efter direktørerne med en ny ekskusiv udgave af XC90. Fold sammen
Læs mere

Har du din egen chauffør? Og står du tilfældigvis og mangler en ny direktionsbil? Så var Volvo XC90 Execellence måske en mulighed. På bilmessen i Shanghai har Volvo netop lanceret den nye luksusmodel, der blandt andet har fjernet passagerersædet til fordel for ekstra kræs til bagsædepassageren, kaldet »Lounge Console«.

Indretningen minder meget om et business class-sæde på et fly. Nu mangler vi bare en serveringsvogn med champagne.

»Folk som er på farten og har en heltisk livsstil, der kører fra event til event eller møde til møde, har brug for noget plads, noget luksus og en mulighed for at slappe af og genopfriske dem selv, inden næste aftale. Det er ultimativt hvad Lounge Console, er designet til at gøre,« siger Volvos designchef, Thomas Ingenlath.

I den forbindelse har Volvo tænkt kabinen forfra med udgangspunkt i en luksusoplevelse set fra bagsædet, fremfor en køreoplevelsen i førersædet. Det indebærer blandt andet ekstra benplads, et sammenklappeligt skrivebord og tv.

Volvo har tilsyneladende også inkluderet et make-up bord med spejl og lys, et hemmeligt rum til opbevaring af ure og endnu et hemmeligt rum til opbevaring af sko.

Se Volvos videopræsentation herunder