Volkswagen holder pressemøde kl. 10 om dieselskandalen

Topledelsen hos den tyske bilproducent Volkswagen har indkaldt til pressemøde torsdag kl. 10, hvor selskabets ledelse vil komme med nyt i forhold til "dieselgate"-skandalesagen, hvor selskabet ved hjælp af software har snydt med målinger af dieselbilers udslip af NOx.

Volkswagens administrerende direktør, Matthias Müller, vil på pressekonferencen opdatere om den nuværende status for afklaringsprocessen vedrørende dieselsagen og omstillingen af Gruppen. Fold sammen
Læs mere
Foto: JULIAN STRATENSCHULTE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»Volkswagens bestyrelsesformand, Hans Dieter Pötsch, og administrerende direktør, Matthias Müller, vil på pressekonferencen opdatere om den nuværende status for afklaringsprocessen vedrørende dieselsagen og omstillingen af Gruppen,« skriver Volkswagen på sin hjemmeside.

Volkswagen kom i kraftig modvind i september i forbindelse men afsløringerne om installation af snydesoftware i selskabets dieselbiler. Da sagen kom frem, lå selskabets aktiekurs omkring 168 euro, men i dagene efter afsløringerne faldt den helt ned til 92 euro, mens den de seneste uger har rettet sig stille og roligt til et niveau omkring 132 euro.