Vognmands-gigant skuffet over politikerne

Politikerne enige om, at vognmændene selv må betale for en rute, når Molslinien lukker sin fragtrute mellem Aarhus og Kalundborg i midten af september.

Foto: Axel Schütt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Et af landets største vognmandsfirmaer er skuffet over, at folketingspolitikerne ikke vil betale for at holde en fragtrute over Kattegat flydende.

Det fortæller DR Østjylland.

Direktør Anders Balle fra firmaet Frode Laursen i Vitten ved Aarhus havde håbet, at transportminister Hans Christian Schmidt og partiernes trafikordførere på et møde mandag aften ville blive enige om at støtte en ny rute.

Men i stedet blev politikerne enige om, at vognmændene selv må betale for en rute, når Molslinien lukker sin fragtrute mellem Aarhus og Kalundborg i midten af september.

Læs også på evb.dk:

Flere rederier interesseret i Aarhus-Kalundborg
Færgerute sviner mere end tur over Fyn
Minister: Lastbiler skal ikke over Fyn
Grenaa-Hundested i spil igen- Vi havde troet og håbet på en løsning, for når transportministeren indkalder trafikordførerne til møde i sommerferien, tyder det på, de ser på sagen med stor alvor, siger Anders Balle.

- Men vi fortsætter nu vores forhandlinger med de rederier, der har vist interesse for at besejle ruten, siger han til DR Østjylland.