Vodafone leverer pæn omsætningsfremgang og fastholder prognose

Den britiske telekæmpe Vodafone kom umiddelbart pænt ud af sit første kvartal af regnskabsåret 2016/17, og for hele året fastholder selskabet sine forventninger.

Foto: JUSTIN TALLIS. Vodafones serviceomsætning steg i perioden med 2,2 pct. organisk, mens analytikerne ifølge et estimat indsamlet af Bloomberg News havde sigtet efter en fremgang på 1,8 pct.
Læs mere
Fold sammen

Det fremgår af en periodemeddelelse fredag morgen.

Vodafones serviceomsætning steg i perioden med 2,2 pct. organisk, mens analytikerne ifølge et estimat indsamlet af Bloomberg News havde sigtet efter en fremgang på 1,8 pct.

»Vi fortsatte med at levere god fremgang i første kvartal. I Europa forbliver vores vækst stabil på trods af regulatorisk pres på roaming-omsætningen,« siger Vittorio Colao, der er administrerende direktør hos Vodafone, i meddelelsen.

Han peger på Tyskland, Spanien og Italien som gode markeder for selskabet i første kvartal, mens Vodafone fortsat arbejder hårdt på at forbedre præstationen på det britiske hjemmemarked.

For hele 2016/17 fastholder Vodafone sin forventning om en vækst i driftsresultatet (EBITDA) på 3-6 pct., hvilket indikerer et EBITDA-resultat på 15,7-16,2 mia. euro.