VM i fodbold og koncerter giver ekstra aktivitet

Med store internationale begivenheder som VM i fodbold og velgørenhedskoncerter rundt om i Europa følger massive mængder gods. Og det er lige noget for transportkoncernen DSV at få fingre i.

Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fragtmængderne i underholdningsindustrien er faktisk så store, at det er kommet bag på DSV-direktør, René Falch Olesen, der er ansvarlig for selskabets nye satsning på området.

- I forhold til fodbold-VM i Afrika er vi ved at færdiggøre en aftale for en kunde, som skal sende en masse udstyr derned. Her taler vi om over 60 containere og 40 ton luftfragt, som skal flyves til Sydafrika. Jeg skal være ærlig at sige, at jeg var overrasket over de volumener, der er i det her, siger René Falch Olesen, som er koncernsalgs- og marketingdirektør i DSV.

Den danske transportkoncern har for nylig fragtet en masse udstyr for et band fra USA, som tirsdag spillede velgørenhedskoncert i London sammen med en række andre bands. Og igen må René Falch Olesen understrege, at det ikke er små mængder, der er tale om.

- Vi har transporteret sceneudstyr over fra USA for et af bandene. Jeg vil tro, at koncerten maksimalt varede to en halv time. Vi fløj syv ton udstyr fra USA til England til den koncert, som selvfølgelig skal flyves tilbage igen. Det er nogle gode sendinger, siger René Falch Olesen.