Virksomheder kan ikke slippe for opdatering af Windows 10

Det nye opdateringsregime, der følger med Windows 10, bliver markant anderledes end ved tidligere versioner - også for virksomhedskunder.

Foto: MICROSOFT / HANDOUT.
Læs mere
Fold sammen

Der har været mange spekulationer fra diverse analytikere omkring, hvordan opdateringsregimet på Windows 10 vil komme til at adskille sig fra tidligere versioner, og nu har amerikanske Computerworld så rent faktisk opsnappet nogle informationer fra officielt hold.

Det skriver version2.dk.

I en præsentaionsvideo af det omfangsrige nye regime, fremgår det, at opdateringerne afhængigt af kundentype og ønsker vil følge forskellige spor - eller i Mircrosofts terminologi: ‘forgreninger’.

Læs også: Microsoft vil tvangsfodre opdateringer til Windows 10 Home

Virksomheder kan således abonnere på Current Branch for Business (CBB), som Microsoft forventer at udsende opdateringer til omkring tre gange om året, men Microsoft vil kun lade virksomhedskunderne udskyde implementeringen af en given opdatering i otte måneder.

Hvis ikke de gør det, vil nye opdateringer ikke længere blive gjort tilgængelige for kunden. Ydermere lader det ifølge Computerworld ikke til, at det er tilladt at springe en enkelt opdatering over - alle opdateringer skal implenteres, det er blot et spørgsmål om, hvor længe man ønsker at udskyde det.

Læs også: Microsoft: Windows 10 bliver ikke gratis for pirater

Ikke-akutte CBB-opdateringerne vil i forvejen være fire måneder forsinket i forhold til de langt mere højfrekvente opdateringer for forbruger-kunder, der vil kunne få opdateringer så ofte som månedligt, ifølge Computerworld.

Deltag i debatten på version2.dk