Violinist reklamesølje for Maserati

Den verdensberømte violinist Charlie Siem elsker Maserati’er. Fold sammen
Læs mere
Foto: Betina Garcia
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

Den verdensberømte norsk-engelske violinist Charlie Siem, som optræder med Verdensballetten til et udendørs arrangement ved Den tilsandede Kirke i Skagen mandag og tirsdag aften i uge 29, elsker Maserati’er.

Det spottede Rune Simoni, som er salgschef for Formula Automobile, der importerer Maserati og Ferrari. Fluks lånte han en Maserati til den flotte sorthårede violinist, som kom og hentede en uden for Ruths Hotel tirsdag formiddag, mens sommergæsterne stod i kø for at hente deres morgenbrød på hotellet.

»Der er tale om kundepleje. Der er en stor del af vores klientel til stede i Skagen i uge 29 og 30,« forklarer Rune Simoni, som fortæller, at Maserati har skiftet strategi med henblik på at sælge 50.000 biler om året frem for de nuværende 7.000.

»Vi går efter firmabilsegmentet – CEOer som er vant til at køre i Mercedes, Audi og BMW – og har udviklet modellen Ghibli, som kan fås for 1,4 millioner kroner,« siger han og understreger, at Maserati-brandet ikke »larmer« så meget som Ferrari!

Er man på udkig efter nye in-steder i Skagen, bør man måske sige farvel til Ruths Hotel og i stedet overveje den beskedne badepension Marienlund i Vesterby. Her er nemlig hele kunstnertruppen af verdensberømte balletdansere fra Royal Ballet i London fra Verdensballetten indkvarteret, fortæller arrangøren, operasanger Jens-Christian Wandt.

»Her kan de få vasket tøj og få serveret morgenmad klokken 14, hvis de har jetlag,« siger han.