Vinder milliardstor ordre på sundhedsplatform

Softwarevirksomheden Epic vinder det største danske IT-udbud i mands minde. Milliard-opgaven lyder på at levere en sundhedsplatform til to regioner, og det sker i fællesskab med det danske IT-selskab NNIT.

Foto: Torben Christensen. Det danske IT-selskab skal agere underleverandør for amerikanske Epic i kæmpe ordre på en sundhedsplatform.
Læs mere
Fold sammen

Amerikanske Epic skal med NNIT som underleverandør levere den fælles IT-platform til sundhedsvæsenet i Region Sjælland og Region Hovedstaden. Det fremgår ifølge Version2 af en pressemeddelelse fra de to regioner. Epic har været i skarp konkurrence med IBM og Cerner om den lukrative kontrakt, der vurderes at have en værdi af op imod en milliard kroner, men det blev altså amerikanerne der løb med sejren.

Den endelige kontrakt forventes at blive underskrevet i december måned, derefter vil Epic og regionerne begynde planlægning og implementering.

Den nye IT-platform forventes at blive taget i brug i 2016, og planen er, at den skal være fuldt implementeret i begge regioner i 2017.

Deltag i debatten på Version2