Vindchef ryger ud

Skykon-koncernen har skilt sig af med adm. direktør Jesper Øhlenschlæger, der selv er medejer af selskabet. (Opdateret kl. 14:56)

administrerende direktør Jesper Øhlenschlæger Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Farvel og tak. Sådan lyder beskeden fra bestyrelsen for Skykon til den hidtidige adm. direktør Jesper Øhlenschlæger.

Ifølge Jyllands-Postens hjemmeside epn.dk er Jesper Øhlenschlæger her i dag blevet skiftet ud med Jens Risvig Pedersen på topposten for Skykon. Ifølge bestyrelsesformanden for Skykon Kaj Thorén sker det ud fra et ønske om at sikre sig en leder´"med betydelig industrierfaring inden for drift og produktion".

Skykon har i de senere år haft betydelig vækst inden for tårn- og kompostproduktion til vindmølleindustrien. Selskabet har fabrikker i Danmark, Skotland og Kina.

Bestyrelsesformanden Kaj Thorén ønsker over for epn.dk ikke at give mange kommentarer om, hvorfor det er blevet tid til at få en ny mand ind på topposten i selskabet. Blot at den hastige vækst stiller nye og særlige krav til produktionen.

Derfor vil bestyrelsen styrke topledelsen med stærke kompetencer fra industrien, og dem besidder Jens Rivsvig Pedersen. Han kender allerede Skykon godt som bestyrelsesmedlem og aktionær siden etableringen af virksomheden, påpeger Kaj Thorén.