Vigtig brik falder på plads for OW Bunker-kurator

OW Bunkers største kunde i Singapore er nu erklæret konkurs. Kurator kalder konkursen en milepæl, som kan give det fulde billede af, hvad der er sket i Singapore.

Kurator John Sommer Schmidt vurderer, at der først vil komme yderligere information om den nu konkurserklærede OW Bunker kunde Tankoil i løbet af august og september.  Fold sammen
Læs mere
Foto: Kasper Palsnov

Tankoil, den største kunde hos OW Bunkers selskab Dynamic Oil Trading, er nu erklæret konkurs, skriver Børsen torsdag. Det giver kuratorerne en vigtig brik til det puslespil, det er at kortlægge OW Bunkers kollaps.

»Det er en milepæl, vi er nået, og som vi er er meget glade for. For hele vores informationsstrøm er hele tiden stoppet, når vi har været igennem Dynamic Oil Trading. Vi kunne ikke se, hvad der var ovre på den anden side hos Tankoil. Men det kan vi nu via konkursen. Så det er meget væsentligt i forhold til at få det fulde billede af, hvad der er sket i Singapore,« siger kurator John Sommer Schmidt, advokat hos Gorrissen Federspiel.

Et samarbejde med en lokal kurator i Singapore, som har fysisk adgang til Tankoils kontorer, skal klarlægge, hvorfor Tankoil ikke har betalt, og hvor værdierne er blevet af.

Tankoils konkurs kan få brikkerne til at falde på plads og give indsigt i, hvad der skete med de kreditter, som Dynamic Oil Trading gav til Tankoil, og hvor OW Bunkers olieleverancer og værdier er blevet af.

TV: Hjælpende hånd til OW Bunker-kurator