Victor Q1: Færre lejeindtægter tærer på overskuddet

Overskuddet i ejendomsselskabet Victor International er skrumpet gevaldig i første kvartal i år i forhold til perioden sidste år.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Årsagen, til at overskuddet før skat ender 91.000 euro lavere på 35.000 euro i første kvartal i år i forhold til perioden sidste år, er, at der kun er en lejekontrakt med SAP Location, der omfatter en ejendom, mod to ejendomme sidste år. Det har medført færre lejeindtægter i forhold til sidste år.

Ellers er driften af selskabets ejendomme forløbet som forventet, oplyser selskabet.

- Der er i kvartalet solgt to parceller beliggende i Normandiet. Salget er sket til den bogførte værdi pr. 31. december 2014. Der er herefter 11 parceller tilbage, oplyser Victor.

Samtidig er der ikke sket salg af lejligheder i investeringsejendommen Joker, der i det franske skisportsområde La Plagne. Selskabet forventer dog at sælge de resterende 54 lejligheder i komplekset over de næste par år. Alene i andet kvartal af 2015 er der solgt 20 lejligheder, skriver selskabet i regnskabet.

Resultatet for perioden er samlet set som forventet. Og for 2015 forventes et resultat, før værdireguleringer af ejendomme og før skat, som er i intervallet 100.000-150.000 euro.