Vi slår en streg over 2015

Alt for mange »høje« mennesker til Snoop Dogg-koncert i Tivoli, en skævert fra SKAT (igen) og en McDonald’s-figur, der (vistnok) bander. Og naturligvis VW. Det er blandt emnerne i årets julesamling af satire-tegninger fra Comicus &Co.

Snoop Dogg giver koncert i Tivoli. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Var der ikke noget med en død løveunge i Odense? Et danse-ups fra TV 2? Og en mande-yoghurt fra Arla?

Og så VW-skandalen. Dén husker de fleste - og den er naturligvis også med i julesamlingen af illustrative svirp til dette års små og store begivenheder.

Samlingen er kreeret af Comicus & Co - alias reklamemand og tekstforfatter Carmichael Billingsley.

I sin fritid kan han ikke helt lade være med at skabe satiretegninger som små kommentarer til den daglige nyhedsstrøm, og i år har han for tredje år i træk samlet en perlerække af sine humoristiske streger om årets små og store begivenheder til Markedsførings læsere. Skriver Markedsføring.dk.

I år har samlingen dog også fået et lidt alvorligere strejf, idet den er indledt - og afsluttet - med illustrationer, som den danske tegner skabte i forbindelse med terrorangrebene i Paris i det forgangne år: Først på det franske satiremagasin Charlie Hebdo i januar,  og siden simultan-angrebet på koncertstedet Bataclan og en række andre steder i den franske hovedstad i november.

Du kan se eller downloade årets streger i PDF-filen under artiklen - og ellers lægger Carmichael Billingsley også sine værker ud på sin Facebook-side, hvor du løbende kan finde nye, aktuelle Comicus & Co-tegninger.

Og med dette års streger vil vi her på Markedsførings redaktion gerne ønske vores læsere Glædelig Jul og Godt Nytår - vi glæder os til at levere masser af nyheder og inspiration igen i 2016.