Vi slår en streg over 2015

Alt for mange »høje« mennesker til Snoop Dogg-koncert i Tivoli, en skævert fra SKAT (igen) og en McDonald’s-figur, der (vistnok) bander. Og naturligvis VW. Det er blandt emnerne i årets julesamling af satire-tegninger fra Comicus &Co.

Snoop Dogg giver koncert i Tivoli. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe

Var der ikke noget med en død løveunge i Odense? Et danse-ups fra TV 2? Og en mande-yoghurt fra Arla?

Og så VW-skandalen. Dén husker de fleste - og den er naturligvis også med i julesamlingen af illustrative svirp til dette års små og store begivenheder.

Samlingen er kreeret af Comicus & Co - alias reklamemand og tekstforfatter Carmichael Billingsley.

I sin fritid kan han ikke helt lade være med at skabe satiretegninger som små kommentarer til den daglige nyhedsstrøm, og i år har han for tredje år i træk samlet en perlerække af sine humoristiske streger om årets små og store begivenheder til Markedsførings læsere. Skriver Markedsføring.dk.

I år har samlingen dog også fået et lidt alvorligere strejf, idet den er indledt - og afsluttet - med illustrationer, som den danske tegner skabte i forbindelse med terrorangrebene i Paris i det forgangne år: Først på det franske satiremagasin Charlie Hebdo i januar,  og siden simultan-angrebet på koncertstedet Bataclan og en række andre steder i den franske hovedstad i november.

Du kan se eller downloade årets streger i PDF-filen under artiklen - og ellers lægger Carmichael Billingsley også sine værker ud på sin Facebook-side, hvor du løbende kan finde nye, aktuelle Comicus & Co-tegninger.

Og med dette års streger vil vi her på Markedsførings redaktion gerne ønske vores læsere Glædelig Jul og Godt Nytår - vi glæder os til at levere masser af nyheder og inspiration igen i 2016.