Vestjyder bag rækkehuse på Vestegnen

Familiefirmaet REKA står bag rækkehusprojekt i Glostrup til 150 millioner kroner.

Glostrup får en ny bebyggelse, Skovkanten med 48 rækkehuse. Bag projektet står det familieejede projektudvikler REKA Gruppen og typehusfirmaet Danhaus. V Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det familieejede REKA Gruppen i Varde står sammen med typehusfirmaet Danhaus bag projektet Skovkanten med 48 rækkehuse i Hvissinge Øst i Glostrup.

Rækkehusene bliver i to plan med 112-130 kvadratmeter. 19 er ved at blive bygget med indflytning næste sommer og efterår, mens de resterende efter planen skal stå klar i midten af 2017. Priserne går fra lige knap 2,8 til små 3,5 millioner kroner.

Allerede efter første weekend med åbent hus var mægleren, Home Lone Bøegh Henriksen, tæt på at melde udsolgt for første etape: 12 rækkehuse var solgt og yderligere syv reserveret.

»Den samlede projektværdi er i niveauet 150 millioner kroner,« oplyser Jesper Kristensen, indehaver, direktør og tredje generation i REKA Gruppen.

Læs Berlingske-omtale af, hvordan en familie sparer 15.000 kr. på at bo i Glostrup frem for nabokommunen

REKA havde oprindelig speciale i sommerhuse og feriecentre og blev for alvor landskendt, da det solgte Lalandia-badelandet og nærliggende ferieboliger til Parken Sport & Entertainment i 2004.

De senere år har REKA også opført helårsboliger og investeret en del i hovedstadsområdet, blandt andet i Sydhavnen og Søborg. Familien bag REKA har flere gange investeret i ejendomme i samarbejde med andre forretningsfolk fra det vestjyske.