Vestas vinder stor ordre i USA

Vestas har vundet endnu en ordre på det amerikanske marked - denne gang på 48 styk møller, der skal placeres i staten Maine i det aller-nordøstligste USA.

Vestas har vundet endnu en ordre på det amerikanske marked - denne gang på 48 styk møller, der skal placeres i staten Maine i det aller-nordøstligste USA. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Vestas har mandag vundet endnu en fast ordre fra det amerikanske marked - denne gang på 48 styk møller af typen V112-3,0MW.

Ordren, der hidrører en tidligere indgået rammeaftale med kunden First Wind, omfatter levering og idriftsættelse af de pågældende møller samt en 10-årig serviceaftale.

Det meddeler Vestas, der spår idriftsættelse i fjerde kvartal næste år.

Allerede i starten af maj kom det frem, at First Wind havde fået finansieringen på plads til det såkaldte Oakfield-projekt. Vestas udsendte efterfølgende en meddelelse til fondsbørsen, hvori det gjorde markedet opmærksom på, at der var information i markedet om den potentielle ordre.

Rammeaftalen med First Wind er på i alt 718 megawatt. Med mandagens ordre har First Wind udnyttet de 298 megawatt, idet det allerede havde afgivet en fast ordre på 150 megawatt til projektet Route 66, som ventes sat i drift i midten af 2015.

Total år-til-dato har Vestas offentliggjort en ordreindgang på 1554 megawatt.