Vestas henter første ordre i 2013

2013 er officielt skudt i gang for Vestas' ordrebog.

Læs mere
Fold sammen

2013 er officielt skudt i gang for Vestas' ordrebog. Den Aarhus-baserede vindmøllesmed har modtaget en ordre på 42 MW til Uruguay. Kunden er franske Akuo Energy, og bestillingen lyder på 14 stk. V112-3,0 MW-møller til det såkaldte Minas-projekt, fremgår det af en meddelelse fra Vestas.

Det bliver dermed den første vindpark med den type mølle i Uruguay, meddeler Vestas, der også har fået en 10-årig serviceaftale med i ordrekurven. Samtidig er det også det danske selskabs første reelle ordre i 2013.

- Det er en stor fornøjelse for os, at vi kan offentliggøre underskriften af den nye kontrakt med Akuo Energy. Akuo Energys arbejde for bæredygtigt energi er noget, vi altid har støttet kraftigt. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med Akuo Energy og udvide vindenergi-arbejdet i landet, siger Miguel Picardo Troyano, Vice President for Vestas South America.

Den 3. januar meddelte Vestas ganske vist et salg af en eksisterende vindpark på 90 MW i Chile, og det har selskabet selv registreret som en ordre, men dagens meddelelse er den første bestilling af nye møller i 2013.

På servicefronten meldte Vestas den 7. januar om en treårig aftaleforlængelse på vedligeholdelse af 121 møller i Iowa i USA.