Vestas får ordre på 228 megawatt i Skotland

Ordrebogen hos Vestas har fået endnu et par linjer skrevet ind i 2016, da SSE Plc har lagt en ordre på samlet 228 megawatt (MW) hos det danske selskab.

Foto: Henning Bagger.
Læs mere
Fold sammen

Samlet skal Vestas levere 53 V117-3.45 MW-møller og 13 V112-3.45 MW-møller, oplyser selskabet i en pressemeddelelse onsdag eftermiddag.

Det drejer sig om en fast og ubetinget ordre fra SSE til vindmølleparken Stronelairg i Skotland, som samlet kommer til at bestå af de 66 vindmøller. Når vindmølleparken står færdigopført, vil det være den største vindmøllepark på landjord i Storbritannien, som Vestas står bag.

- SSE er en nøglespiller på det britiske marked, og vi er glade for at være med i Stronelairg-projektet. Det vil ikke kun være vores største vindprojekt på land i Storbritannien - ordren understreger også vores møllers alsidighed og konkurrenceevne på det britiske marked, siger Klaus Steen Mortensen, der er chef for Vestas' nordeuropæiske forretning.

Kontrakten indeholder også levering og installation samt en 20-årig serviceaftale. De første møller skal efter planen leveres i tredje kvartal næste år.

/ritzau/FINANS