Vestas-direktør: Vi skal i top 3 i Indien

Vestas sigter efter at styrke sin position på det indiske vindmøllemarked, hvor der over de kommende år ventes en kraftig kapacitetsudbygning. Levering af komplette pakkeløsninger, turnkey-projekter, skal bringe selskabet op blandt de største på markedet.

Vestas sigter efter at styrke sin position på det indiske vindmøllemarked, hvor der over de kommende år ventes en kraftig kapacitetsudbygning. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver branchemediet Energiwatch.

- Der er ingen tvivl om, at Vestas skal være top3 i Indien. Personligt ville jeg gerne være højere, men officielt er det top3, vi går efter. Det skulle gerne være inden for tre-fem år, så vi har lidt tid at løbe på endnu, siger Vestas' indiske landechef, Jørn Hammer, i et interview med Energiwatch.

På markedet er Vestas oppe imod selskaber som Gamesa samt mange andre vestlige og indiske aktører, men de kan fremover formentlig se frem til at få en større kage at dele imellem sig.

- Hvor det indiske marked tidligere har installeret 2,5-3 gigawatt om året, så skal vi op på 5-6 gigawatt, hvis vi skal levere på regeringens ambitioner. Så det handler ikke så meget om, at man skal ind og slå de andre. Det handler mere om, at man skal fange den vækst, der kommer, og det er det, vi fokuserer på, siger han og tilføjer:

- Jeg vil ikke sige, at der er plads til alle på markedet, men der er plads til dem, der er her.