Vertu - nu med krybdyr

Vertu er kendt for deres ekstravagante og luksuriøse mobiltelefoner, som oftest koster mere end hvad en almindelig person tjener på flere år. Nu er de klar med en diamant-spækket kobra-mobil, hvis pris ligger på over 2 millioner kroner.

Den dyre og mest luksuriøse af disse slange-mobiler hedder Signature Cobra, og udseendet præges af en slange lavet af to store hvide diamanter, to smagrader og ikke mindre end 439 rubiner. Den kommer til at koste 310.000 dollars. PR-Foto. Fold sammen
Læs mere
Vertu er et firma under Nokia, som nu tager imod ordrer på nogle specielle mobiltelefoner, der er lavet i specielle slange-udgaver.

Den dyre og mest luksuriøse af disse slange-mobiler hedder Signature Cobra, og udseendet præges af en slange lavet af to store hvide diamanter, to smagrader og ikke mindre end 439 rubiner. Den kommer til at koste 310.000 dollars.

En lidt billigere udgave kommer under navnet Signature Python, som "kun" koster 115.000 dollars. Den er selvfølgelig også lidt skrabet i forhold til storebroderen.

Begge modeller er designet af den franske designer Boucheron, og hvis man er interesseret i en model, gælder det om, at skynde sig. Kun 8 Cobra-udgaver kommer i handlen, imens Python-modellen kommer i et begrænset oplag på 26 modeller.