Vækkeur er første produkt i charmeoffensiv fra B&O

Der skal ny produkter i butikkerne, hvis skrantende B&O skal stoppe nedturen. Første dims er et vækkeur, der er i handlen om få uger.

Foto: Brian Bergmann
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

BeoTime hedder det første produkt, der indleder en stribe nyheder, som lanceres til efteråret. Uret er først og fremmest tænkt til nuværende B&O-kunder, der har et fjernsyn eller andet Struer-grej i soveværelset. Med BeoTime kan man så blive vækket via TV eller med musik og man kan også styre lyset i rummet.

BeoTime har også en indbygget Sleep Timer, som kan sætte alt Bang & Olufsen udstyr i rummet på standby efter et valgt tidsinterval på op til 120 minutter ­ en smart funktion for dem, der godt kan lide at blive sent oppe og se fjernsyn eller falde i søvn til en god cd, uden at skulle tænke på at slukke for musikken.

Designet er ganske særpræget og den ansvarlige designer har tydeligvis gerne ville trække tankerne hen mod et musikinstrument. BeoTime ligner derfor mest af alt en tværfløjte. BeoTime koster 2500 kr. og er i butikkerne om kort tid.

- Desuden lancerer vi til efteråret en meget spændende telefon. Den har en række funktionaliteter, som ikke tidligere er set i en telefon fra B&0, siger Tommy Jakobsen, Director, Corporate Communication.

En af mulighederne er håndfri betjening, så man kan tage noter, mens telefonen ligger på bordet. Desuden skulle den kunne bruges som IP-telefon.

55 tommer TV

I slutningen af kåret vil Bang & Olufsen præsentere en ny TV-familie, der giver mulighed for fleksibel placering, idet det vil være muligt at dreje skærmen på væggen, så skærmen kan ses direkte fra forskellige vinkler.

- Vi kan endnu ikke oplyse noget helt præcist om prisen, men det nye TV kommer til at ligge prismæssigt mellem vores nuværende BeoVison 8-40 (31.500 kr.,red.), og Beovision 7:40 (ca.72.500 kr.,red) siger Tommy Jakobsen.

Selve BeoVision 7-familien udvides også med en model i størrelsen 55 tommer. Der er tale om en Full HD variant, der blandt andet bygger på 100/120 Hz teknologien. Blandt andre funktioner er indbygget LED lys, som forstærker kontrasten, samt indbygget digital surround sound modul og integreret Adaptive Sound Technology. Dette TV vil ligeledes tilbyde indbygget DVB-HD (Full HD) modul og Blu-ray afspiller som valgmulighed.

Et nyt audio produkt til afspilning af digitalt lagret musik er ligeledes under udvikling. Der er tale om en plug-and-play løsning med brugervenlig betjening. Det vil være muligt at koble en iPod til dette produkt, som i øvrigt også kan tilkobles et BeoSound 5 system.

Struer-folkene er også snart klar med en ny subwoofer, der blandt andet bygger på en teknologi, som skulle gør den fri for vibrationer. Subwooferen, der har et tulipanformet design, vil byde på flere placeringsmuligheder, idet det er muligt at placere den på gulvet eller montere den på væggen.


Fik du læst:

B&O-mobil – den grimmeste nogensinde?

Verdens dyreste mobiltelefoner

Labre laptops