Undskyld til tidligere bankdirektør: Valentins væg-til-væg-slips er supermoderne

Roskilde Banks tidligere topchef Niels Valentin Hansen er helt med på noderne, når han binder sine brede slips, inden han møder op i erstatningssagen mod bankens tidligere ledelse og revision i Østre Landsret.

Roskilde Banks tidligere bankdirektør Niels Valentin Hansen på vej til retten Fold sammen
Læs mere
Foto: Nikolai Linares

Italienerne er med på noderne, når det gælder herremode, mens skandinaverne er bagefter. Dette gælder desværre også undertegnede journalist, som i ugens retsreportage fra erstatningssagen mod den tidligere ledelse og revision i den krakkede  Roskilde Bank uforvarende kom til at betegne tidligere bankdirektør Niels Valentin Hansens brede slips som »lidt umoderne«.

Heldigvis har Berlingske modebevidste læsere, som omgående gjorde opmærksom på, at vedkommende netop havde fået at vide hos herreekviperingsforretningen Eton i Illum, at de brede slips er på vej tilbage: »Især modebevidste italienere kan ikke få dem brede nok, men det kan jo være salgsgas,« skrev han.

Adspurgt af avisen bekræfter Etons manager i Danmark, Stig, at modetrenden ER brede slips. Det er bare danskerne, der ikke har fundet ud af det endnu! Stig henviser til Eton Shirts hjemmeside, hvor flotte - vi fristes til at kalde dem væg-til-væg-slips -  i den grad udfylder skjortebrystets kile mellem jakkens revers.

Hvis man ikke som Niels Valentin Hansen har gemt sine silkeslips fra sidst, de var moderne, er der altså masser af vælge mellem på Etons webshop.