Ulrik Kolding Hartvig ny CEO i Hartmann

Brødrene Hartmann har mandag eftermiddag ansat Ulrik Kolding Hartvig som administrerende direktør med tiltrædelse senest 1. maj 2014.

Brødrene Hartmann har mandag eftermiddag ansat Ulrik Kolding Hartvig som administrerende direktør Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det oplyser Brødrene Hartmann mandag i en børsmeddelelse.

Ulrik Kolding Hartvig er 44 år og kommer fra en stilling som Senior Vice President i FLSmidth, ansvarlig for forretningsenheden Global Customer Services Cement. Ulrik Kolding Hartvigs opgaver har her været fokuseret på udvikling og eksekvering af strategi for profitabel vækst, lyder det ifølge Brødrene Hartmann.

Ulrik Kolding Hartvig overtager ledelsen af Hartmann fra finansdirektør Marianne Rørslev Bock, som har været konstitueret i stillingen siden juni 2013.

» Vi er overbevist om, at Ulrik Kolding Hartvig kan videreføre Hartmanns positive udvikling. Med sin ledelseserfaring, konkrete resultater og stærke profil vil han kunne styrke Hartmann yderligere i den globale konkurrence og sikre fortsat vækst. Vi ser frem til samarbejdet med Ulrik Kolding Hartvig, som vi er sikre på vil skabe god fremdrift i Hartmann, lyder det fra bestyrelsesformand Agnete Raaschou-Nielsen i børsmeddelelsen.

Tidligere har Ulrik Kolding Hartvig varetaget ledelsesposter i internationale danske industrivirksomheder i Danmark og i udlandet, blandet andet som administrerende direktør for Cembrit Holding gennem syv år, samt i Pedershaab, DISA Air Group og Superfos.

/ritzau/FINANS