Ugebrev: Næppe nogen russisk aftale om Parken

Parken har i den forgangne uge været et af de mest medieomtalte børsnoterede selskaber, og Aktieugebrevet antager, at baggrunden for det meste af omtalen har været et ønske fra LD om at sælge sin ejerandel på ca. 30 pct.

Foto: Brian Bergmann
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Når vi ikke ser stor sandsynlighed for en handel med hele Parken og heller ikke dele af selskabet skyldes det flere forhold, skriver ugebrevet.

- For det første har selskabets bestyrelsesformand pure afvist, at der var en aftale på vej, endsige forhandlinger. Samtidig afvises det, at der er en rettet emission på vej.

- For det andet finder vi det bemærkelsesværdigt, at storaktionæren Erik Skjærbæk de seneste uger har været aktiv som både køber og sælger af Parken-aktier.

- For det tredje virker det ikke sandsynligt, at Skjærbæk vil sælge sin aktiepost omkring det aktuelle leje, da han anses at være så ærekær, at han ikke vil acceptere at tabe penge på Flemming Østergaards tidligere formidling af Steen Velas aktiepost til en voldsom overpris.

- For det fjerde finder vi det bemærkelsesværdigt, at flere erhvervsmedier tilsyneladende har været usædvanlig godt informeret om de angivelige forhandlinger og diverse planer, med dokumenter om målsætninger og en rettet emission på 450 mio. kr., remser ugebrevet op.

RB-Børsen