Udvidet Disney-alliance lover godt for vækst

Der er positive udsigter i, at smykkekoncernen Pandora har udvidet sit samarbejde med Disney til også at omfatte Asien- og Stillehavsområdet.

Foto: BERTRAND GUAY. Det udvidede samarbejde mellem Pandora og Disney får ikke betydning for smykkekoncernens finansielle forventninger til 2015.
Læs mere
Fold sammen

Det vurderer Nordea, efter at den danske smykkegigant mandag har meddelt, at det fremover vil være muligt at købe selskabets Disney-smykker i 13 lande i området. Frem til nu har samarbejdet været gældende i Nordamerika og Latinamerika.

- Disney-kollektionen har været en stor succes på det amerikanske marked, og vi ser positivt på udvidelsen af samarbejdet. Det nye samarbejde omfatter det vigtige australske marked, og kan også være en vigtig løftestang for væksten på det kinesiske marked, siger senioraktiespecialist Jesper Bamberger, i en kommentar.

Nordea anbefaler"køb" af Pandora-aktien, der desuden er en af bankens foretrukne aktier.

Det udvidede samarbejde mellem Pandora og Disney får ikke betydning for smykkekoncernens finansielle forventninger til 2015. Pandora regner fortsat med et salg på 16 mia. kr. og en overskudsgrad, EBITDA, på 37 pct. i indeværende år.