Udlev modeldrømmen på Københavns modeuge

Københavns modeuge inviterer unge fra hele Europa til at udleve deres modeldrømme, når Strøget i København bliver forvandlet til verdens største catwalk.

Foto: Mikkel Møller Jørgensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Drømmer du om at blive fotomodel? Så kan du måske få chancen for at leve drømmen ud under Københavns Modeuge, når gågaden Strøget bliver forvandlet til verdens længste catwalk.

Der skal rigtig mange modeller til at fylde de 1,6 kilometer rød løber ud, så Copenhagen Fashion Week inviterer mænd og kvinder fra 12 forskellige lande i Europa med på podiet blandt professionelle 250 modeller.

Løn som en ægte topmodel får man ikke får ulejligheden, men belønningen er fly, hotel og adgang til fester under den københavnske modeuge, for de udvalgte.

Det er allerede en del håbefulde modeller, der har meldt sig til konkurrencen på Facebook-gruppen The Worlds Greatest Catwalk.

Det er dog kun piger over 1,73 meter og drenge over 1,80 meter, der kommer i betragtning til opgaven. Og så skal man være over 18 år.

Der skal udvælges en deltager fra Sverige, Norge, Spanien, Italien, Tyskland, Belgien, Frankrig, Holland, Finland, Frankrig, England, Irland og Danmark, som skal repræsentere sit land til modeshowet.

Den københavnske modeuge - Copenhagen Fashion Week - løber af stablen 11. til 15. august. Strøget lægger asfalt til afslutningsshowet den 14. august.

/ritzau/