Udbuddet af NNIT-aktier lukker kl. 12 torsdag

Novo Nordisks it-selskab, NNIT, lukker for udbuddet af aktier i forbindelse med selskabets børsnotering torsdag kl.12. Det oplyste NNIT i en meddelelse til fondsbørsen torsdag morgen.

NNIT skal børsnoteres. Sted: NNIT A/S Østmarken 3A, 2860 Søborg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den forventede tidsplan for udbuddet er i øvrigt uændret, og den endelig udbudskurs og tildeling af aktier ventes offentliggjort fredag, 6. marts, som i øvrigt også bliver første noteringsdag for selskabet på fondsbørsen, Nasdaq Copenhagen.

Interessen for at tegne aktier i forbindelse med børsnoteringen har været meget høj, og Novo Nordisk besluttede som sælgende aktionær mandag at forhøje det indikative udbudskursinterval for NNIT-aktierne til 120-130 kr. fra tidligere 100-120 kr. per udbudt aktie.

- De udbudte aktier var betydeligt overtegnet i den høje ende af det første udbudskursinterval, skrev Novo i mandagens meddelelse.

Hvis aktierne afregnes til en kurs i det nye udbudskursinterval, får NNIT en indledende markedsværdi på 3,0-3,25 mia. kr., hvis overallokeringsretten udnyttes fuldt ud, og der samtidig sælges aktier til Novo A/S og NNIT.

Novo Nordisk modtager hele nettoprovenuet fra udbuddet.