TV-udbyder skal sælge telefoner

Canal Digital får nu hele moderselskabet Telenors tilbudshylde med i salgskufferten.

Canal Digitals administrerende direktør, Jens B. Arnesen, skal nu også sælge telefoner og Internet-forbindelser. Foto: Canal Digital Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For første gang nogen sinde får TV-udbyderen Canal Digital nu pakker med i baglommen fra sin ejer og skal nu - ud over TV-kanaler i digital kvalitet - sælge både bredbånd og telefoner.

Canal Digital er ejet af Telenor, det tidligere Sonofon og Cybercity, men har hidtil levet adskilt fra moderselskabet. Nu rykker Canal Digital ud med pakken »Se-Snak-Surf« for at bringe flere kunder ind i den norskejede Telenor-koncern, ganske som kabel-TV-selskabet YouSee sælger pakker for TDC-koncernen og Stofa for Telia-koncernen.

Værn mod flygtende kunder

»En oplevelsespakke« kalder Canal Digital sit nye tilbud, som administrerende direktør Jens B. Arnesen fremhæver ved, at TV- og Internet-signalerne er adskilt, så hastigheden ikke påvirkes af samtidig brug »i modsætning til andre konkurrerende løsninger på markedet«.

»Vi har allerede tidligt erkendt, at TV, Internet og mobile løsninger vil smelte sammen på sigt. Hvis vi ikke fortsat forstår forbrugernes ønsker, så vælger de bare en anden udbyder,« siger han.

Frit valg

»Se-Snak-Surf« giver op til 82 digitale TV-kanaler, op til 13 TV-kanaler i ekstrafin HD-kvalitet, Internet-forbindelse på op til 20 megabit i sekunder med frit forbrug, telefoni via bredbåndsstikket og oveni mobilt bredbånd, så man på farten kan bruge mobiltelefonnettet til data. Tilbuddene kan kombineres på kryds og tværs, men en TV-pakke med 18 TV-kanaler og otte TV 2-regioner medsamt en HD-TV-omformerboks og en bredbåndsforbindelse på seks megabit i sekunder med telefoni vil det første halve år koste 2.126 kroner.

Ifølge Canal Digital er pakkeløsningen en del billigere end TDCs og konkurrenternes tilbud.