TV 2: Vi må bare gøre det endnu bedre

Merete Eldrup hilser den nye kanal TV 3 Puls velkommen, men ærgrer sig over, at TV 2 ikke selv kan starte nye kanaler.

Foto: Scanpix.
Læs mere
Fold sammen
"Det er altid en udfordring når de andre forsøger at vinde flere seerandele. Men så må vi bare gøre det endnu bedre og holde på vores. Nu må vi se, hvad der kommer til at ske," lyder det diplomatisk fra TV 2s adm. dir. Merete Eldrup, når hun skal kommentere det nye kanal-udspil fra Viasat, som blev præsenteret i dag.

En ny TV-kanal, TV 3 Puls, er på vej til danskerne og får premiere den 23. marts med blandt andet Formel 1 og underholdning.

Hos TV 2 er Merete Eldrup ærgelig over, at den økonomiske situation spænder ben for, at TV 2 selv kan lancere flere søsterkanaler:

"SBS og Viasat er jo nogle konkurrenter som har sat sig for, at vi ikke må få betaling, mens deres betalingsmarked udvikler sig i stor stil. På grund af den situation vi er i, kan vi desværre ikke starte nye kanaler nu her. Det er klart, at vi er meget opmærksomme på både SBS' initiativer og også MTG. Og i sidste ende er det jo selvfølgelig penge, der skal ud af forbrugernes lommer, og nogle reklamekroner vi også skal ud at slås om, men det er nu det marked vi er i, og vi må jo så udnytte de kanaler vi har," siger hun.