TV 2 Sport i seng med Boxer

Kunderne hos den nye spiller på det danske TV-marked får fra 1. november mulighed for at se TV 2 Sport. Dermed åbner en ny front i den hektiske krig på TV-markedet.

Adm. direktør for Boxer Tv, Steen Ulf Jensen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Vibeke Toft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En ny aftale mellem TV 2 Sport og den nye TV-distributør Boxer åbner nye perspektiver i en af de mest spændende perioder på det danske TV-marked i mange år.

Boxer, der konkurrerer med blandt andet Viasat, Canal Digital, Yousee og Stofa om at sammensætte og sælge TV-pakker til danskerne, har netop indgået aftale om distributionen af TV 2 Sport fra 1. november.

TV 2 Sport ejes af Viasat og TV 2 i fællesskab og aftalen er blandt andet interessant, fordi Viasat har afvist at lade Boxer distribuerer Viasats egne kanaler, herunder TV 3 og 3+, for ikke at styrke konkurrenten på distributionsmarkedet.

Med den nye aftale kan Boxer sælge pakker med både TV 2 Sport og den nye Canal9, der også har rettigheder til den danske superliga. Mens TV 2 Sport sender tre kampe pr. runde, sender Canal9 to. Dermed styrker Boxer sig på sportsområdet.

TV 2 Sport har også rettigheder til blandt andet Champions League.

”Vi er rigtig glade for, at Boxer kan tilbyde TV 2 SPORT med et helt suverænt udbud af både CL-kampe, superligafodbold og meget andet godt til alle, der elsker sport,” siger adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV, i en pressemeddelelse.

Boxer har allerede indgået aftale med en lang række TV-kanaler og er tyvstartet med distributionen. Inen længe præsenterer selskabet sine programpakker til danskerne, når det analoge TV-signal slukker 1. november.

Det er her alle danskere, der har en almindelig stueantenne skal finde en ny måde at se TV på. Det har udløst en massiv konkurrence mellem TV-distributørerne, der alle ønsker at sætte sig på de ”frie” kunder.