TV 2 og YouSee indgår filmsamarbejde

TV 2 og YouSee vil sammen erobre det voksende marked for udlejning af film online.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En ny alliance er dannet i det danske mediemarked. TV 2 og YouSee indgår et samarbejde i en fælles satsning på at blive de dominerende spillere på markedet for digital filmudlejning. Aftalen går ud på, at man kan benytte sig af YouSees digitale filmtjeneste, YouSee Cinema, når man bruger TV 2 Sputnik, skriver Mediawatch.

"Vi er glade for, at vi nu også kan tilbyde adgang til YouSees film via Sputnik og derved udvide vores filmudbud markant - også med flere af de helt nye premierefilm, som mange efterspørger," siger Gregers Wedell-Wedellsborg, direktør i TV 2 Net i en pressemeddelelse.

"Vi arbejder målrettet på at udvide udbuddet på Sputnik inden for flere områder, det seneste eksempel er Live sport, og det kan ses på brugertallene, der er i kraftig vækst," siger han.
 
Ifølge YouSee er digital distribution af film fremtiden, og det vil blive en fremtidig kerneaktivitet for virksomheden. Derfor har selskabet gennem det seneste år opbygget et stort antal distributionsaftaler med en lang række filmselskaber i Skandinavien og i USA.

"Vi er teknisk velfunderede til at klare et stort antal film-udlejninger på nettet, og vi mener i al beskedenhed at have de bedste rettighedsaftaler omkring film on-demand i Danmark. Derfor er vi meget glade for nu at indgå partnerskab med TV 2, hvilket vil medføre en yderligere stigning i online film-udlejning," siger produktudviklingsdirektør Anders Blauenfeldt, YouSee.