TV 2 følger Beckham

TV 2 Sport har netop købt rettighederne til at vise kampe fra den amerikanske soccer-liga, MLS, hvor den populære fodboldspiller David Beckham spiller.

David Beckham Fold sammen
Læs mere
Foto: GEOFF ROBINS
Den store interesse om fodboldspilleren David Beckham gør, at TV 2 Sport nu har købt rettighederne til at vise fodbold fra USA - den amerikanske soccer-liga MLS – hvor Beckham spiller.

"Vi har forsøgt at få det hurtigt igennem for at være med fra starten af sæsonen," siger pressechef i TV 2 Sport Bo Andersen.

TV 2 Sport kommer til at vise omkring to kampe om ugen, der på grund af tidsforskellene ligger først på natten. Næste kam er natten til mandag, hvor Beckham muligvis sidder på bænken på grund af en skade.

Har I købt rettighederne, fordi David Beckham deltager i ligaen?

"Det er helt klart en af hovedårsagerne, der ligger bag. Fodbold fra USA trækker normalt ikke mange fra seere, men det faktum, at Beckham nu er med, gør det interessant at vise," siger Bo Andersen, der ikke vil oplyse om prisen på rettighederne.

Købsaftalen faldt på plads i går, og den første kamp er allerede blevet vist natten til i dag. Næste kamp er natten til mandag, hvor Beckhams klub spiller. Beckham selv har en skade, og det er derfor sandsynligt, at han sidder på bænken.

MLS er en nordamerikansk liga, der består af canadiske og amerikanske hold. MLS svarer til fodbold, som man kender det i Europa og skal ikke forveksles med "amerikanske fodboldkampe" fra NFL-ligaen.