Tusindvis af Porsche-medarbejdere modtager rekordbonus

Porsche-medarbejdere i Tyskland får en bonus på 9.111 euro. Bonussen kommer i kølvandet på et 2016, der var det bedste år i bilfirmaets historie.

Foto: LUKAS BARTH. Oliver Blume, topchef i Porsche AG
Læs mere
Fold sammen

2016 står i manges bevidsthed som et skånselsløst år, der bl.a. tog livet af mange folkekære personligheder, men for Porsche var 2016 et af virksomhedens allerbedste år og slog for femte år i træk salgsrekorder på deres biler.

Beskeden er nemlig, at 21.000 af Porsches tyske medarbejdere kan forvente at modtage en bonus på 9.111 euro svarende til omtrent 67.000 kr. Tallet er en slet skjult hyldest til Porsches berømte 911-model. Det skriver den tyske avis Frankfurter Allgemeine.

Succesåret for Porsche bliver fejret ufortrødent ovenpå den såkaldte diesel-skandale, som moderselskabet VW blev hvirvlet ind i i 2015. Sagen, som VW for nylig erklærede sig skyldig i, drejede sig om, at selskabet havde snydt på vægten i deres miljømålinger.

Bonussen, der sidste år lå på 8.911 euro er nu blevet oppet til de ikoniske 9.111 og slår dermed rekorden for den højeste bonus, bilproducentens medarbejdere nogensinde har modtaget.