Tuborg lancerer musikvideo

Tuborg, der tidligere har ydet ”musikhjælp” til det danske band, The Minds Of 99, står bag en ny interaktiv musikvideo fra bandets optræden på årets Roskilde Festival. Videoen giver seeren mulighed for at skifte mellem forskellige vinkler, før, under og efter koncerten.

Screenshot fra http://www.tuborgmusik.dk Fold sammen
Læs mere

Tuborg relancerede sidste år konceptet ”Tuborg Musikhjælp”, som har fungeret som katalysator for, at nye bands og solister har kunnet komme ud på landevejen og spille flere koncerter, skriver Markedsføring.dk.

Et af de bands, der var blandt de første til modtage ”musikhjælp”, var det danske band The Minds Of 99, som fik Tuborgs tour-bus stillet til rådighed og ligeledes modtog et økonomisk bidrag til kost, logi og lydmand under bandets turné rundt om i landet, hvor prikken over i’et var bandets optræden på årets Roskilde Festival.

The Minds of 99 fik nemlig det ærefulde hverv at åbne festivalens Orange Scene.

Det er der kommet en video ud af, som nu bliver lanceret af Tuborg Musik i samarbejde med musikbureauet VOLUME, hvor man følger The Minds of 99 før, under og efter koncerten.

Videoen udmærker sig ved at være interaktiv, så seeren selv kan skifte mellem forskellige synsvinkler foran og ”behind the scene” - blot ved at taste ”T” på tasturet.

Initiativet er en del af en to-leddet strategi, hvor showet i første omgang live-streames for at give fans et unik mulighed for at følge bandets forberedelser og stemning i bandet . Derudover fik de fans, som ikke befandt sig på dyreskuepladsen i Roskilde, mulighed for at opleve koncerten via Tuborgs musik-site og ved at scanne en Tuborg-øldåse, skriver Markedsføring.dk.

Se den interaktive film herunder eller få den fulde interaktive oplevelse ved at besøge Tuborg Musik her.