Tryg-ejers direktør deserterer efter bare tre måneder

Pernille Fabricius har valgt at fratræde sin stilling som administrerende direktør i TryghedsGruppen efter bare tre måneder på posten. Dermed endte den kvindelige direktør som et overordentligt sporadisk bekendtskab.

Foto: Torben Christensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nogle direktører holder længere end andre, men det er dog sjældent, at de kun er i arbejde i tre måneder. Ikke desto mindre er det den tid, som TryghedsGruppens administrerende direktør, Pernille Fabricius, nåede at bruge i spidsen for selskabet, der ejer 60 pct. af forsikringsgiganten Tryg.

Pernille Fabricius har selv valgt at fratræde sin stilling, da "(...) ansvar- og opgavestruktur er væsensforskellige fra tidligere ansættelser", som TryghedsGruppen skriver i en pressemeddelelse.Den 45-årig, tidligere økonomidirektør i TMF var ellers anderledes afklaret om sin kommende arbejdsopgave, da hun i december 2011 blev præsenteret som kommende topchef i TryghedsGruppen.

"Jeg er meget bevidst om, at jobbet både indebærer drift af virksomhed med stor berøringsflade til nye forretningsområder og til den offentlige sektor og at værne om den kapital, der skal bidrage med tryghed til forhåbentlig mange generationer af danskere fremover," sagde Pernille Fabricius for godt seks måneder siden.

Bestyrelsen beklager i en pressemeddelelse, at der er opstået en forskellig opfattelse af vigtige prioriteter, men takker den afgående direktør for hendes indsats.Tryg-ejerne har valgt at genindsætte Jørn Wendel Andersen som konstitueret, administrerende direktør - en stilling, som han også bestred, inden Pernille Fabricius tiltrådte i marts 2012.