Tryg-ejer får ny formand

Tryghedsgruppen, der er hovedejer af Tryg Forsikring og står bag TrygFonden, har tirsdag fået ny bestyrelsesformand.

Jørgen Huno Rasmussen træder tilbage som formand for Tryghedsgruppen, der er hovedejer af Tryg Forsikring og står bag TrygFonden. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt

Jørgen Huno Rasmussen er ikke længere formand for Tryghedsgruppen. Ny mand for bordenden er den hidtidige næstformand, Jesper Hjulmand, der til daglig er adm. direktør i Danmarks største kundeejede energikoncern Seas-NVE.

Det meddeler Tryghedsgruppen tirsdag aften, efter at det ordinære repræsentantskabsmøde er afsluttet.

Jørgen Huno Rasmussen havde besluttet at stoppe som formand efter fem år i spidsen for TryghedsGruppen, der  er hovedejer af Tryg Forsikring og står bag TrygFonden.

»Jeg er glad for repræsentantskabets tillidserklæring. TryghedsGruppen har under Jørgen Huno Rasmussens formandsperiode nået mange store mål gennem et solidt ejerskab af Tryg, en bonusordning til medlemmerne af TryghedsGruppen samtidig med en styrket almennyttig rolle gennem TrygFonden,« udtaler den nye formand Jesper Hjulmand i meddelelsen.

Jesper Hjulmand har siddet i TryghedsGruppens repræsentantskab siden 2004, i TryghedsGruppens bestyrelse siden 2008 og i Trygs bestyrelse siden 2010.

I den efterfølgende konstituering blev det indstillet at Jesper Hjulmand, Ida Sofie Jensen og Anders Hjulmand også indgår i Trygs bestyrelse fremadrettet.