Tre business-sites bliver til Berlingske Business

Berlingske Media samler alle erhvervssites i et site.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Kære bruger,

Indhold fra Evb.dk, Dinepenge.dk, BNY.dk og Business.dk samles på Business.dk, kaldet Berlingske Business, der er Berlingskes stærke erhvervssatsning på nettet.

På Business.dk har vi samlet al koncernens businessstof, som du måske kender fra erhvervsbladet.dk, dinepenge.dk og bny.dk. For tidligere brugere af evb.dk vil der være masser af relevant stof at hente på business.dk/innovation, business.dk/brancher samt Business.dk/økonomi og for brugere af dinepenge.dk er indholdet flyttet over på business.dk/privatøkonomi

Vores nye stærke site er både et bredt og højaktuelt businesssite med breaking news, de nyeste værktøjer fx forbedret børsværktøj, en masse nye indexes, valutaomregner og kurser, blogs, debatter, sociale medier og tv. Men det er også et site, hvor du finder dybere indsigt i de forskellige brancher, finder guides i forhold til din privatøkonomi, og hvor du kan læse om, hvad god ledelse er.

At vi nu kun skal koncentrere os om et business-site giver os rigtig gode muligheder for at udvikle sitet - og meget gerne i samarbejde med brugerne. Så hold dig endelig ikke tilbage fra at at komme med ris og ros og gode forslag til forbedringer.

Linda Overgaard, erhvervsredaktør.

Søren Dietrichsen, onlineredaktør business.dk