Transportkæmpe vil udvide splinternyt hovedsæde

Børsnoterede DSV vil udvide sit kun et år gamle hovedsæde og lager i Hedehusene med terminal på 10.000 kvadratmeter.

Transportkoncernen DSV vil udvide sit hovedsæde, som blev åbnet i Hedehusene mellem Høje-Taastrup og Roskilde for kun 14 måneder siden. Fold sammen
Læs mere

Transportkoncernen DSV, som onsdag drøner derudad på Fondsbørsen efter et hævet skøn i kvartalsrapporten for indtjeningen, vil udvide sit hovedsæde, som blev åbnet i Hedehusene mellem Høje-Taastrup og Roskilde for kun 14 måneder siden.

I august åbnede DSV - efter pladsudfordringer på den hidtidige adresse i Brøndby - et kompleks på 29.000 kvadratmeter hovedkontor og godsterminal på en stor grund tæt ved Holbæk-motorvejen. Den fremgangsrige transport- og logistikkoncern vil nu have bygget en terminal på 10.000 kvadratmeter - det svarer nogenlunde til halvanden fodboldbane. Terminalen skal bruges dels til distributionscenter, dels til langtidslager for gods.

»Når over 1000 forskellige kunder eksempelvis får bare lidt mere at lave, så får vi med det samme også mere at lave. Samtidig har vi formået at være lidt mere aggressive på salg, end vi plejer at være, og det har givet en god tilgang af kunder og dermed behov for mere plads,« udtaler ejendomsdirektør Brian Winther Almind.

Totalentreprisen for den kommende terminal er gået til DS Flexhal, som indgår i DS Gruppen med base i Hobro. Selskabet har tidligere opført en stribe lagerhaller til DSV i både Danmark og Sverige.

Det eksisterende hovedsæde og tilhørende lagerterminal er arbejdsplads for omkring 700 DSV-ansatte. Det er tegnet af PLH Arkitekter og har kostet omkring 450 millioner kroner.