Touch-telefoner bliver billige

Få en ny Nokia-touch med det hele til 1400 kr.

Foto: Nokia.dk.
Læs mere
Fold sammen
Nokia gør nu klar til at sende en ny og billig touch-mobil på gaden med Nokia 5230. Den er primært til dem, der lever og ånder for musik, foto og video.

Nokia 5230, der til forveksling ligner Nokia 5800 XpressMusic, har fokus på multimedie og batteriet skulle række til 33 timers uafbrudt spilletid, inden en ny opladning er påkrævet.

Alle høretelefoner med 3,5 stik kan bruges på telefonen. Derudover har Nokia 5230 en Media-menu med hurtig adgang til for eksempel musik, foto, You Tube eller Ovi Share.

GPS med Ovi-Maps

Nokia 5230 indeholder også A-GPS-navigation og den seneste version af Ovi Maps med luftfotos, 3D-billeder af vartegn i over 200 byer og terrænkort til navigation for både fodgængere og bilister.

Kontakt-menuen kommer med små billeder af op til 20 af de nærmeste venner og giver let adgang til dem og deres kommunikationshistorie, inklusive e-mails, opkald, fotos og andre sociale medieopdateringer.

En af markedets billigste

Den vejledende pris på Nokia 5230 bliver knap 1.400 kroner, så der er tale om en af markedets billigste touch-telefoner:"Med en konkurrencedygtig pris tror vi på, at Nokia 5230 er et stærkt tilbud til nye kunder, som ønsker en enhed, som er perfekt til musik og sociale medier lige fra Facebook til MySpace, den navigerer dig derhen hvor det sker når det sker og kommer i en række fantastiske farver", siger Niels Kjelstrup, Produktchef, Nokia Danmark.

Nokia 5230 forventes at komme på markedet sidst på året.