Topotarget venter overskud 0-20 mio. kr. før skat i år

Topotarget venter et overskud før skat på 0-20 mio. kr. for 2010 og nettolikvider ved udgangen af 2010 på 175-195 mio. kr.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse forud for generalforsamlingen.

Topotarget gav ikke forventninger til resultatet for 2010 ved årsregnskabet 25. marts, da det vil blive væsentligt påvirket af beslutninger, der endnu ikke var truffet i den fælles Topotarget/Spectrum udviklingskomite. Det fremgik af regnskabet.

De manglende forventninger var en følge af en samarbejdsaftale, der blev indgået i februar 2010.
Den gang oplyste Topotarget, at man ventede at offentliggøre forventninger ved kvartalsregnskabet 20. maj, men man gør det altså nu.

I februar 2010 indgik Topotarget i en partnerskabsaftale med Spectrum Pharmaceuticals Inc., som er et mellemstort amerikansk biotekselskab med speciale i udvikling af kræft- og blodkræftprodukter.

- Aftalen giver os et stærkt økonomisk grundlag for den globale udvikling af belinostat med en upfront-betaling på 30 mio. kr. og muligheden for at modtage milepælsbetalinger på op til 320 millioner kr. og herudover tocifrede royalties (procentvis) af salget, hvilket udgør den største komponent af aftalebetingelserne, skrev selskabets direktør om aftalen.

RB-Børsen