TOPNORDIC og Hempel indgår storaftale

Storaftale. TOPNORDIC og Hempel Gruppen har trykket hinanden i hånden, og er blevet enige om en it-aftale, der sikrer TOPNORDIC mindst 100 millioner kroner.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I takt med TOPNORDICs satsning på nordisk og europæisk tilstedeværelse, indgår Hempel og TOPNORDIC nu kontrakt om bygning, modernisering, implementering og drift af it-infrastruktur af alle Hempels europæiske kontorer.

I august 2006 indgik TOPNORDIC og Hempel en intentionsaftale om opbygning, modernisering, implementering og drift af den samlede it-infrastruktur i hele Europa.

Aftalen er nu endelig på plads og har en værdi af mere end 100 millioner kroner over fem år.

- Den endelige aftale med Hempel Gruppen er retningsgivende for TOPNORDICs fremtidige udvikling, i det den strækker sig til hele Europa, men samtidig er lokalt forankret i Danmark. Vi ønsker at være lokalt til stede, og aftalen med Hempel Gruppen et rigtig godt eksempel på netop dette, siger direktør Peter Trans, TOPNORDIC.

I selve aftalen indgår desuden on-site support samt overtagelse af Hempel Gruppens it-medarbejdere i Danmark.

Hempel Gruppen boltrer sig til dagligt indenfor produktion og salg af malingsløsninger til markedssegmenterne Marine, Container, Yacht, Husmaling og Industri.