Topdanmark-direktør træder tilbage

Et mangeårigt ansigt i Topdanmark forlader direktørposten, mens to nye indtræder i direktionen.

Foto: Jan Jørgensen.
Læs mere
Fold sammen

Landets næststørste forsikringsselskab, Topdanmark, siger farvel til en mangeårig direktør, mens to nye indtræder i direktionen.

Det oplyser forsikringsselskabet i forbindelse med årsregnskabet for 2015.

Ud af direktionen går Topdanmarks COO for skadeforsikring, Kim Bruhn-Petersen, der om få måneder bliver 60 år.

»Det er et rigtig tidspunkt for mig at forlade Topdanmark på. Jeg har været 27 år i koncernen, heraf de seneste 10 år i direktionen. Jeg har haft mange rigtig gode og spændende år i Topdanmark sammen med mine medarbejdere og kollegaer. I COO-jobfunktionen skal forretningen drives, og der skal løbende ske en fornyelse. Det er efter min opfattelse blevet mere og mere udfordrende at tilføre Topdanmark noget nyt, og derfor tror jeg, at det er rigtigt med nye kræfter i direktionen,« lyder det fra Kim Bruhn-Petersen, der fratræder direktørposten til marts.

Som følge af Kim Bruhn-Petersens afgang indtræder Marianne Wier og Brian Rothemejer Jacobsen i Topdanmarks direktion fra 1. marts.

52-årige Marianne Wier har siden 2013 været direktør for Topdanmarks skadesbehandling og får nu direktionsansvaret for skadebehandlingen, koncernudvikling og IT, hvilket også omfatter selskabets digitale udvikling.

Brian Rothemejer Jacobsen, der ligeledes er 52 år, har siden 2009 været direktør for Topdanmark Livsforsikring. Brian Rothemejer Jacobsen får direktionsansvaret for forretningsområderne i skadeforsikring, livsforsikring samt marketing.

Topchef i Topdanmark, Chrisitan Sagild, byder de to nye direktører velkommen:

»De har begge de kvalifikationer, der skal til for at videreføre Topdanmarks fokuserede strategi med henblik på at udbygge positionen på det danske
forsikringsmarked,« siger Christian Sagild.