To nye programchefer på TV 2

Stillingen efter programchef Bo Damgaard gik fra TV 2 er nu besat af to direktører, der skal dele direktørstolen.

Tidligere programchef Bo Damgaard gik med orderne: "Jeg kan få det sjovere uden for TV 2". De nye programchefer på TV 2 bliver Keld Reinicke og Merete Mortensen. Og om de kan få det sjovere som programchefer, må tiden vise.

Keld Reinicke kommer fra en stilling som administrerende direktør for TV 2 Networks - det vil sige kanalerne TV 2 Zulu, TV 2 Charlie og TV 2 FILM - mens Merete Mortensen i dag er administrerende direktør for produktionsselskabet Metronome.

"Jeg har fået mit drømmepar. Jeg er nærmest ekstatisk og glæder mig til at komme i gang, så det kribler i fingrene," siger programdirektør Palle Strøm i en pressemeddelelse.

Merete Mortensen har tidligere som chef for Mastiff Media og Wegelius stået i spidsen for underholdningsprogrammer som "Den Store Klassefest", "Venner for livet", "Den 6. Sans" og faktaprogrammer af forskellig art.

Hun og Keld Reinicke refererer til programdirektør Palle Strøm. Og valget faldt ifølge programdirektøren på dem, fordi de har potentialet til at videreføre TV 2s værdier på fladen og ikke mindst, fordi de kan udvikle og forny kanalen.

Makkerparret Reinicke og Mortensen afløser på posten Bo Damgaard, der havde sidste arbejdsdag på TV 2 i går, onsdag.