To nye genbrugstelefoner fra Sony Ericsson

Den grønne linie skal nu gennemsyre verdens fjerdestørste mobilproducent.

Hazel (til venstre) og Elm (til højre) er de nye genbrugstelefoner fra Sony Ericsson. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Med to nye genbrugstelefoner forsøger den japansk-svenske mobilproducent Sony Ericsson nu at vinde forbrugernes grønne hjerte. Samtidig lover koncernen, at alt ekstraudstyr i 2011 skal være grønt.

Elm og Hazel er navnene på de to nye mobiltelefoner, som er en del af Sony Ericssons GreenHeart-serie. De består af genbrugt plastik, har en elektronisk manual i stedet for en trykt, rummer ingen sundhedsskadelige kemikalier, har en oplader med lavt strømforbrug, er lavet med vandbaseret maling, er pakket minimalt ind og er udstyret med en grøn lommeregner. Alt sammen skal det reducere CO2-udledningen.

Samtidig satser Sony Ericsson på at nå sit mål om, at der returneres en million mobiltelefoner i 2011.

Uden at miste funktioner

Elm og Hazel skal tale til forbrugere, der går efter at være grønne, samtidig med at de ikke mister væsentlige funktioner i deres mobiltelefon.

Begge modeller klarer de mest udbredte net, har kamera med en opløsning på fem megapixler, er udstyret med forbedret lydkvalitet og har let adgang til populære nettjenester som Facebook og Twitter. Indbygget er også Googles søgetjeneste samt Google Maps.

Elm findes i farverne metallisk sort og perlerosa, Hazel i »Superior Black« og »Passionate Rouge«. Elm er på markedet i første kvartal af 2010, Hazel i andet kvartal.