TKD sælger to ungdomsboligprojekter i og omkring København

TK Development, der investerer i ejendomme, har besluttet at sælge to ungdomsboligprojekter i henholdsvis Vanløse og på Amager i København, fremgår det af en meddelelse.

TK Development har besluttet at sælge to ungdomsboligprojekter i henholdsvis Vanløse og på Amager i København, fremgår det af en meddelelse. Foto: Iris. Fold sammen
Læs mere

Køber er Koncenton, der varetager udlejningsopgaven og udbyder ejendommen til semiprofessionelle samt professionelle investorer.

Byggestart på byggerierne ventes i tredje kvartal i år med færdiggørelse og aflevering til køber i tredje og fjerde kvartal 2018.

Projekternes igangsætning og salg påvirker ikke TK Developments resultatforventning for regnskabsåret 2017/18, men påvirker indtjeningen for regnskabsåret 2018/19.

I regnskabsåret 2017/18 forventer TK Development et resultat før skat på 100-120 mio. kr. Til sammenligning tjente selskabet 13,8 mio. kr. før skat i 2016/17.

»Resultatforventningen er baseret på ledelsens forventninger til en række konkrete projekter, herunder tidsmæssige forventninger«.

»Flere af koncernens betydende development-projekter er helt eller delvist solgt og forventes at bidrage til resultatet, herunder Strædet, Køge, Danmark, og boligprojektet Amerika Have, København, Danmark. Der er god fremdrift i de enkelte projekter«, skrev TK Development i regnskabet for første kvartal, der blev offentliggjort i midten af juni.