Vil du lytte videre?
Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.
Allerede abonnent? Log ind
Skift abonnement
Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.
Hov, giv os lov at afspille podcasten. Den er klar, når du har klikket ‘Tillad alle’
Kigger man i gadebilledet ser det ud som om Gud og hver mand åbner en sushi-restaurant.
Konkurrencen er hård, men de, der forstår at drive dem, tjener kassen på det.
Det fremgår af det netop indsendte regnskab for Sticks N Sushi Holding A/S, der driver ni sushi-restauranter i hovedstaden og senest har åbnet en i det nye Tivoli-hotel nær Københavns Hovedbanegård.
Læs også: Sushi uddeler bankekød til pølsevognen
Sticks N Sushi Holding har i det regnskab, der sluttede med udgangen af juni i år, tjent otte mio. kr på driften og årets nettooverskud på 6 mio. kr. forrenter egenkapitalen på 19 mio. kr. med hele 25 procent.
I årets løb er der opnået en bruttoavance på 51 mio. kr. Det er første gang holdingselskabet aflægger regnskab.
Læs også: Dansk sushisucces satser i udlandet
Ejerne er nu i gang med at etablere sig i London. Der er investeret i HR-systemer på engelsk og i at gøre forretningen tosproget.
En del af hemmeligheden bag succesen er, at dele af maden nu leveres fra et centralkøkken i Rødovre.