Tjener kassen på sushi

Sticks N Sushi tjener en krone for hver gang restaurantkæden sælger for fire kroner. Flot vækst og store investeringer.

Kim Rahbek Hansen, administrerende direktør og stifter af Sticks 'n' Sushi Fold sammen
Læs mere
Foto: Michael Altschul / www.visuelmedie.dk
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kigger man i gadebilledet ser det ud som om Gud og hver mand åbner en sushi-restaurant.

Konkurrencen er hård, men de, der forstår at drive dem, tjener kassen på det.

Det fremgår af det netop indsendte regnskab for Sticks N Sushi Holding A/S, der driver ni sushi-restauranter i hovedstaden og senest har åbnet en i det nye Tivoli-hotel nær Københavns Hovedbanegård.

Læs også: Sushi uddeler bankekød til pølsevognen

Sticks N Sushi Holding har i det regnskab, der sluttede med udgangen af juni i år, tjent otte mio. kr på driften og årets nettooverskud på 6 mio. kr. forrenter egenkapitalen på 19 mio. kr. med hele 25 procent.

I årets løb er der opnået en bruttoavance på 51 mio. kr.  Det er første gang holdingselskabet aflægger regnskab.

Læs også: Dansk sushisucces satser i udlandet

Ejerne er nu i gang med at etablere sig i London. Der er investeret i HR-systemer på engelsk og i at gøre forretningen tosproget.

En del af hemmeligheden bag succesen er, at dele af maden nu leveres fra et centralkøkken i Rødovre.