Tivoli udskyder åbningen af ny forlystelse

Tivoli udskyder den planlagte åbning af den nye tre-i-en forlystelse Fatamorgana torsdag, fordi leverandøren endnu ikke er helt klar til at overdrage forlystelsen.

Tivolis nye forlystelse, Fatamorgana, består af et 45 meter højt tårn, der i alt indeholder tre forlystelser - en børneforlystelse, en forlystelse i moderat fart og en vildere udgave. Tivoli udskyder tirsdag åbningen af forlystelsen, og håber de kan åbne den hurtigst muligt. Fold sammen
Læs mere

- Den er ikke testet 100 pct. igennem endnu. Der er en masse procedurer, der skal gennemføres, før man kan slippe sådan en maskine løs. Det er en kompliceret affære, og vi kan ikke overtage og åbne den, før den er helt klar. Vi arbejder på at få den klar hurtigst muligt, og vi glæder os til at præsentere den, stiger Torben Plank, der er pressechef i Tivoli.Han oplyser, at der endnu ikke er en konkret dato for åbningen af forlystelsen, der allerede er blevet udskudt en gang tidligere. På trods af den senere åbning venter Tivoli ikke, at færre gæster slår vejen forbi den københavnske forlystelsespark det næste stykke tid.

- Vi har heldigvis mange andre gode forlystelser, men folk skæver da til nyheden. Vi er også så heldige, at folk ofte kommer mere end én gang i Tivoli, og sæsonen er lige startet, så mon ikke det går. Vi har fået en positiv respons for det, og folk kan jo også godt forstå det. Men vi er selvfølgelig interesseret i at få den klar så hurtigt som muligt, siger Torben Plank.

Fatamorgana består af et 45 meter højt tårn, der i alt indeholder tre forlystelser - en børneforlystelse, en forlystelse i moderat fart og en vildere udgave.