Tivoli tager kampen op mod Pokémon og andre spil på mobilen

Nu skal ungerne ikke længere drøne rundt og fange Pokémons, når de er med familien i Tivoli. I stedet kan de downloade et spil, så de kan gå på jagt efter zombier i den gamle have i København, når dørene slås op for Haloween i år.

Zombierne går direkte hen mod spillerne - der så skal ramme dem med græskar. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er Tivoli, der i samarbejde med spilleselskabet Intertisement, der har lavet det nye mobilspil, der hedder Zombiespillet. Spillet blander via kameraet på smartphonen animation og virkelighed sammen, hvorefter et nyt univers opstår.

Og der er verdenspremiere 14. oktober på det nye spil, der kun kan spilles inde i Tivoli, oplyser Tivoli i en pressemeddelelse.

»Med Zombiespillet har vi taget det til næste niveau og forsøgt at skabe en ny og engagerende gæsteoplevelse. Det er helt naturligt for Tivoli at udnytte de nye digitale muligheder til at skabe flere betagende oplevelser for vores gæster og udfolde Tivolis universer på nye platforme,« siger Michala Svane, der er marketingchef i Tivoli.

I spillet kan man blandt andet se zombier, der stiger op af vandet i Tivoli Søen. Zombierne går direkte hen mod spillerne - der så skal ramme dem med græskar. Tivolis app, der giver adgang til spillet, kan downloades gratis.