Tivoli øjner eget fatamorgana til 50 mio. kr.

Tivoli slår fra starten af april dørene op til en ny forlystelse til både vovehalse og familier med børn.

Den samlede investering i forlystelsen, der har fået navnet Fatamorgana, løber op i 50 mio. kr. og vil næppe gå ubemærket hen hos havens gæster. Fold sammen
Læs mere

Den samlede investering i forlystelsen, der har fået navnet Fatamorgana, løber op i 50 mio. kr. og vil næppe gå ubemærket hen hos havens gæster.

Der er således tale om et 45 meter højt tårn med i alt tre forlystelser, som henvender sig til folk med hang til spænding, men også til de lidt mere forsigtige.

Forlystelsen er specialdesignet til Tivoli, og vil qua sin højde være blandt Københavns højere bygninger - tre meter højere end Runde Tårn - men trods alt 25 meter lavere end SAS Radisson Blu Royal Hotel lige i nærheden.

Tivolis nye forlystelse er et 45 meter højt tårn med i alt tre forlystelser, som henvender sig til folk med hang til spænding, men også til de lidt mere forsigtige. Fold sammen
Læs mere

For Tivoli er investeringen blandt de absolut større.

- Vi har i Tivoli i de seneste fire år alene investeret 115 mio. kr. i særligt Tivoli-designede forlystelsesområder, og med Fatamorgana tager vi et stort skridt i retning af at forny det orientalske område i Haven, siger underdirektør i Tivoli for drift, sikkerhed og service, Mogens Ramsløv, ifølge en meddelelse.

Forlystelsesområdet Orienten er også kendt for et andet af Tivolis vartegn - nemlig Det Gyldne Tårn - på 63 meter.